Advertisement

Barış Arduç Evlendi / Barış Arduç ve Gupse Özay evlendi / 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift barış arduç ve gupse özay, nikâh masasına oturdu.

Barış Arduç Evlendi / Barış Arduç ve Gupse Özay evlendi / 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift barış arduç ve gupse özay, nikâh masasına oturdu.. Barış arduç ise, 'seneye düğünde görüşürüz inşallah' ifadelerini kullandı. Koronavirüs salgını nedeniyle düğün yapmayan çiftin nikah törenine aileleri ve yakın dostları. Güya gupse özay hamileymiş, hatta dört aylıkmış da erkek bebek bekliyorlarmış. Çift, dün akşam çeşme'de nikâh masasına oturdu. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum.

Projeleri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu gupse özay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi barış arduç evleniyor. Altı yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı. 6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç evlendi. 6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç evlendi. Tiyatro sanatçısı ayla algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

Barış Arduç ile Gupse Özay ne zaman evleniyor? - Gazeteciler
Barış Arduç ile Gupse Özay ne zaman evleniyor? - Gazeteciler from i.gazeteciler.com
Pandemi dolayısıyla aile büyükleri olmadan bir nikah kıymak istediklerini söyleyen arduç önümüzdeki yaza kısmetse düğün de yaparız şeklinde konuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle düğün yapmayan çiftin nikah törenine aileleri ve yakın dostları. Gupse özay ile barış arduç'un ne kadar 'maşallah'lık bir ilişkileri olduğunu bilmeyeniniz yoktur! Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Altı yıldan beri aşk yaşayan özay ve arduç, dün çeşme'de evlendi. Çift, sonbaharda yapmayı planladıkları düğünlerini yaklaşık 6 yıldır sansasyonellerden uzak bir ilişki yürüten gupse özay ve barış arduç bugün evlendi. Çeşme'deki nikaha pandemi nedeniyle gupse özay ile barış arduç'un şahitleri dışında kimse katılmadı. 6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç evlendi.

Çift, sonbaharda yapmayı planladıkları düğünlerini pandemi nedeniyle ertelemişti.

Gupse özay, bayram yaklaşmıştı, bayramdan sonra da i̇stanbul'a dönecektik, hava da güzel, e hadi o zaman gel bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik ifadelerini kullandı. Türkiye çapında yayın yapan tv100'ün canlı yayınını youtube. Nikahtan ilk görüntüler gelirken gupse özay bakın ne açıklama yaptı. Gupse özay ve barış arduç evlendi! Çeşme'deki nikaha pandemi nedeniyle gupse özay ile barış arduç'un şahitleri dışında kimse katılmadı. Gupse özay ile 6 yıldır birlikte olduğu barış arduç, çeşme'de evlendi. Habertürk'ten mehmet çalışkan'ın haberine göre gupse özay ile 6 yıldır birlikte olduğu barış arduç çeşme'de evlendi. Ünlü çift, çeşme'de nikah masasına oturdu. Altı yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı. Onun dizisi biterken, benim filmim başlıyordu. Haberler > magazin haberleri > barış arduç ve gupse özay evlendi! Barış arduç bu konuda artık son noktayı şöyle koymuştu: Çiftin bu sürpriz evliliği ise sosyal medyaya bomba gibi düştü ve uzun süre konuşuldu.

Onun dizisi biterken, benim filmim başlıyordu. Güya gupse özay hamileymiş, hatta dört aylıkmış da erkek bebek bekliyorlarmış. Koronavirüs salgını nedeniyle düğün yapmayan çiftin nikah törenine aileleri ve yakın dostları. Gupse özay ile 6 yıldır birlikte olduğu barış arduç, çeşme'de evlendi. Daha önce 'evlilik' iddiaları hakkında konuşan 32 yaşındaki barış arduç, günü geldiğinde haberiniz olur.

Gupse Özay ve Barış Arduç Çeşme'de evlendi! İşte nikahtan ...
Gupse Özay ve Barış Arduç Çeşme'de evlendi! İşte nikahtan ... from img.acunn.com
Nikahtan ilk görüntüler gelirken gupse özay bakın ne açıklama yaptı. Gupse özay ve barış arduç bundan 6 sene önce deliha filminin çekimlerinde tanışmışlardı. 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift barış arduç ve gupse özay, nikâh masasına oturdu. 6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç çeşme'de evlendi. Çiftin, şahitleri tek davetlileri olurken nikâh töreni de tatil yaptıkları otelde gerçekleşti. Yaklaşık altı yıldır birlikte olan oyuncu çift barış arduç ve gupse özay, sürpriz bir kararla evlendi. İkili, ani bir kararla çeşme'de nikâh organize etti. Deliha filminin setinde tanışan ve 6 yıldır beraber olan çift, bu hafta i̇zmir çeşme'de nikah masasına oturacak.

Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum.

Ünlü çift, çeşme'de nikah masasına oturdu. Çiftin, şahitleri tek davetlileri olurken nikâh töreni de tatil yaptıkları otelde gerçekleşti. İkili, ani bir kararla çeşme'de nikâh organize etti. Barış arduç ve gupse özay hiçbir zaman asil duruşlarını bozmadılar ve kimseye kulak asmadılar amaillakii yorduk ikiliyi, yalan yok. Tiyatro sanatçısı ayla algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı. Barış arduç türk dizi ve sinema oyuncusudur. Gupse özay, bayram yaklaşmıştı, bayramdan sonra da i̇stanbul'a dönecektik, hava da güzel, e hadi o zaman gel bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik ifadelerini kullandı. 6 senedir ilişkileriyle kendilerinden çok söz ettiren çiftten dün güzel haber geldi. 6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç çeşme'de evlendi. 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift barış arduç ve gupse özay, nikâh masasına oturdu. 6 yıldır birlikte olan barış arduç ve gupse özay bugün çeşme'de nikah masasına oturdu. Onun dizisi biterken, benim filmim başlıyordu. Daha önce 'evlilik' iddiaları hakkında konuşan 32 yaşındaki barış arduç, günü geldiğinde haberiniz olur.

32 yaşındaki arduç, geçtiğimiz senelerde 'evlilik' iddiaları hakkında şunları söylemişti: Altı yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı. Film setinde başlayan arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşmüştü. Altı yıldan beri aşk yaşayan özay ve arduç, dün çeşme'de evlendi. Olay hemen aa hamile kalmış, kesin ondan evlendiler yoksa evlenecekleri yoktu.

6 yıldır birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç evlendi ...
6 yıldır birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç evlendi ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Nikahta şahitler ve belediye başkanı dahil olmak üzere toplam 5 kişi olduğu öğrenildi. Altı yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç, evlilik kararı aldı. Haberler > magazin haberleri > barış arduç ve gupse özay evlendi! Çeşme'de evlenen çiftimiz objektiflere çok güzel pozlar verdiler. Çiftin bu sürpriz evliliği ise sosyal medyaya bomba gibi düştü ve uzun süre konuşuldu. 32 yaşındaki arduç, geçtiğimiz senelerde 'evlilik' iddiaları hakkında şunları söylemişti: 6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç evlendi. Çift, sonbaharda yapmayı planladıkları düğünlerini pandemi nedeniyle barış arduç, daha önce evlilik iddialarına dair şunları söylemişti:

Ünlü çift, nikah öncesi basın mensuplarına ilk duygularını paylaştı.

6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç çeşme'de evlendi. 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift barış arduç ve gupse özay, nikâh masasına oturdu. Barış arduç ise, 'seneye düğünde görüşürüz inşallah' ifadelerini kullandı. Ünlü çift, çeşme'de nikah masasına oturdu. Doğru zaman bugünmüş. gupse özay'sa düğün seven bir çift olmadıklarını belirtti ve ekledi: İsviçre'nin scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber türkiye'ye kesin dönüş yapan arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Barış arduç ve gupse özay, bugün çeşme'de nikâh masasına oturdu. 6 yıldır birlikte olan barış arduç ve gupse özay, çifti evlenme kararı aldılar. Gupse özay ile 6 yıldır birlikte olduğu barış arduç, çeşme'de evlendi. + uzun süredir aşk yaşayan gupse özay ve barış arduç , bu hafta i̇zmir'in çeşme ilçesinde nikâh masasına oturacak. Çift, sonbaharda yapmayı planladıkları düğünlerini pandemi nedeniyle barış arduç, daha önce evlilik iddialarına dair şunları söylemişti: Çiftin, şahitleri tek davetlileri olurken nikâh töreni de tatil yaptıkları otelde gerçekleşti. Çift, sonbaharda yapmayı planladıkları düğünlerini pandemi nedeniyle ertelemişti.

6 senedir ilişkileriyle kendilerinden çok söz ettiren çiftten dün güzel haber geldi barış arduç. 6 yıldır birlikte olan gupse özay ile barış arduç evlendi.

Posting Komentar

0 Komentar