Advertisement

Belçika Mavisi / Belçika Mavisi Sığır Irkı | Animais : Belgium blue (belçika mavisi i̇neği).

Belçika Mavisi / Belçika Mavisi Sığır Irkı | Animais : Belgium blue (belçika mavisi i̇neği).. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır.

Belgium blue (belçika mavisi i̇neği). Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir. Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Lokman ciel 1.036 views2 months ago. Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır.

Belçika mavisi melezi 11 aylık dana, Denizli
Belçika mavisi melezi 11 aylık dana, Denizli from www.hayvanburada.com
Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Eğer ki belçika çayırlarında bir belçika mavisi'yle yolunuz kesişecek olsaydı, emin olun ona saygıyla yol verirdiniz. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir.

Düşündüğünüz üzere bir renk değil bir hayvan adıdır.

Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır. Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir. Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Veteriner hekim ahmet mert belçika mavisi melezi i̇neğin 3 farklı melez yavruları oldu. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır. Yirminci yüzyılın başlarında belçika mavisi.

Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri.

Belçika Mavisi - Belçika Mavisi Boğa - Belçika Mavisi Dana
Belçika Mavisi - Belçika Mavisi Boğa - Belçika Mavisi Dana from www.hayvanbilgisi.com
Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri. Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı. Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir.

Belgium blue (belçika mavisi i̇neği).

Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Yirminci yüzyılın başlarında belçika mavisi. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor.

Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır. Eğer ki belçika çayırlarında bir belçika mavisi'yle yolunuz kesişecek olsaydı, emin olun ona saygıyla yol verirdiniz.

Belçika mavisi melezi 11 aylık dana, Denizli
Belçika mavisi melezi 11 aylık dana, Denizli from www.hayvanburada.com
Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Ancak gerçek rengi beyazdan siyaha değişebilir. Ama belçika mavisi, bu görüntüsüne karşın, tamamen doğal gelişmiş bir sığır türü… 200 senedir insanların bu şüpheci bakışlarına maruz kalan belçika mavisi, kas büyümesini sınırlayan myostatin. Belçika mavisi sığır, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir.

Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır.

Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır. Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir. Eğer ki belçika çayırlarında bir belçika mavisi'yle yolunuz kesişecek olsaydı, emin olun ona saygıyla yol verirdiniz. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır. Yirminci yüzyılın başlarında belçika mavisi. Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik.

Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür belçika. Ama bazılarının kılları beyazdan siyaha kadar farlılıklar gösterir.

Posting Komentar

0 Komentar